Werken bij de buurtsuper?

Wij zoeken nieuwe collega’s!

Buurtsuper Manjefiek wordt het kloppend hart van Wijnjewoude. Het centrum waar het bruist van energie en tal van activiteiten.

Bij Buurtsuper Manjefiek kunt u al uw dagelijkse boodschappen halen of door ons laten bezorgen. Maar dat niet alleen…

Er is een PostNL punt waar u uw pakketjes kunt halen en brengen. U kunt gebruik maken van de geldautomaat die in de supermarkt aanwezig is zodat u niet meer hoeft uit te wijken naar omliggende dorpen als u contant geld nodig heeft. Daarnaast is er een slijterij voor uw favoriete dranken en likeuren. Ook een bloemen- en cadeauhoek ontbreekt niet. De gemakshop in de supermarkt biedt u een scala aan tijdschriften, kranten en wat lectuur. Ook voor al uw rookwaren bent u hier op het juiste adres.

Over een poosje kunt u ook een vorkje prikken of een heerlijke kop verse cappuccino drinken na het boodschappen halen of even relaxen op het terras met een koud pilsje bij de hand. Er komt namelijk een apart horecagedeelte bij Buurtsuper Manjefiek. Bezorgen van uw maaltijd is ook een optie.

Graag zien we u in het kloppend hart van Wijnjewoude voor uw dagelijkse boodschappen of andere benodigdheden. Want…..

“Koop fanatiek bij Buurtsuper Manjefiek!”

Er zijn meerdere vacatures beschikbaar. Kijk snel op www.buurtsupermanjefiek.work en solliciteer direct!

Deel dit bericht

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *