Het is zover…Buurtsuper Manjefiek

Het is zover… Niets houdt de nieuwe ondernemers meer tegen: op donderdag 23 september opent Buurtsuper Manjefiek de deuren. Vanaf die dag kunnen we weer in ons eigen dorp terecht voor al onze boodschappen.

In de afgelopen weken is er met man en macht gewerkt om het pand van een lege ruimte om te bouwen en in te richten tot een ruime en moderne supermarkt. Wie de komende weken langs het pand komt, zal zich verbazen over de activiteit en drukte die er heerst. Want het vraagt nogal wat om alle producten op de stellingen te zetten, de versafdelingen in te richten en de koelingen te bevoorraden. Kortom, tot 23 september wordt er veel werk verzet om u vanaf die dag als klant welkom te kunnen heten.

Op woensdag 22 september is er een open avond voor de inwoners van Wijnjewoude om kennis te maken met de nieuwe ondernemers en om rond te kijken in de mooie nieuwe winkel. Voel u vrij om rustig te zien hoe het eindresultaat geworden is.

De volgende ochtend, op donderdag 23 september volgt dan de officiële opening. Deze wordt verricht door de commissaris van de koning de heer A.A.M Brok. Hierbij bent u natuurlijk van harte welkom! Nadat het officiële gedeelte is afgesloten heten de nieuwe ondernemers Andrea en Joël Basta u van harte welkom in hun nieuwe supermarkt om uw boodschappen te komen doen, geld te pinnen of een pakje te versturen. Eindelijk is de winkel dan toch echt open.

Natuurlijk krijgt u tegen die tijd een openingsbericht in uw brievenbus. Daarin staat alle nieuws rond de opening vermeld. En kijk zeker ook regelmatig op de facebookpagina van Buurtsuper Manjefiek, op Instagram en op de website van Wijnjewoude om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Namens Buurtsuper Manjefiek en werkgroep supermarkt
met vriendelijke groet,

Marianne Hulsbergen

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *