Bericht van Plaatselijk Belang

We zoeken een notulist
Heb jij één keer per maand twee uurtjes tijd over? En kan je een beetje typen? Dan hebben wij iets leuks voor je! PB is namelijk op zoek naar een notulist. Bleeegh, saai! Nou dat valt reuze mee. Notuleren wordt vaak onderschat en saai gevonden. Wij weten dat het een nauwkeurig karweitje is en goede verslagen belangrijk zijn.

Denk je nu: ‘het lijkt me wel leuk, maar ik weet niet of ik het wel kan?’ Dat is geen probleem, we helpen je natuurlijk graag op weg. Eigenlijk hoef je maar twee dingen te kunnen: typen/schrijven, en uit alles wat gezegd wordt de belangrijkste zaken kunnen halen.
Wil je meer weten of voel jij je aangesproken? Laat het weten via pbwijnjewoude@gmail.com en wij nemen contact met je op.

Verkeersveiligheid school
Bij PB zijn verschillende meldingen binnengekomen over de verkeersveiligheid bij onze nieuw school de Sinnewizer. Bij het begin en eind van de lesdag is het erg druk en ontstaan er soms onveilige situaties. PB zal dit onderwerp bespreken met de school, aanwonenden en ouders. Op deze plaats vragen wij iedereen om op die momenten alert te zijn op de drukke situatie.

Buurtsuper Manjefiek
Wijnjewoude heeft weer een supermarkt! Een drukbezochte, feestelijke opening liet zien dat er lang is gewacht op dit moment. Degenen die in de winkel zijn geweest waren enthousiast: een uitgebreid assortiment, veel ruimte, netjes, verbondenheid met het dorp en verrassend veel keuze zijn enkele kreten die veel te horen waren. PB wenst de familie Basta ontzettend veel plezier en succes met deze fantastische winkel! Met hen hopen wij dat het kloppend hart is teruggekeerd in ons dorp.

Brengpunt Groenafval Ureterp
Op 9, 16, 23 en 30 oktober kun je je tuinafval van 09:00 – 13:00 uur brengen naar het Brengpunt Groenafval (Mounleane 12, Ureterp).

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *