Buurtsuper Manjefiek, de eerste week…

Opening:

Wat zijn we blij met de feestelijke open avond en de prachtige opening van onze supermarkt. We kijken met een rijk gevoel terug op de mooie en tegelijk vrolijke opening door de Commissaris en voelen ons gesteund door de woorden van de Burgemeester. Wat ons vooral verrast is de grote belangstelling en de vele klanten die direct na de opening met hun boodschappenmandje de winkel in een levendige supermarkt hebben veranderd. Heel veel dank voor alle reacties!

De eerste week:

Fijn om de week te beginnen met het zien van veel klanten te die met plezier hun boodschappen doen en tegelijk even met elkaar bijpraten. Onze vakkenvullers zijn volop bezig de schappen weer te vullen en wij zorgen ervoor dat de voorraad goed op peil blijft. De sfeer in de winkel is plezierig en de bloemen vormen een kleurig geheel bij de ingang. Wat mooi dat de supermarkt nu eindelijk weer open is.

Dan is het dinsdag, deze dag begint tot onze schrik niet goed. Er blijkt een storing in het distributiecentrum te zijn. We krijgen vrijwel niets geleverd van wat we hebben besteld. En dat terwijl er zoveel lege plekken in de koelingen en de schappen zijn. Wat voelt dat ontzettend vervelend; we kunnen niet aan alle vragen van u als klant voldoen. Pas de volgende ochtend wordt de nieuwe vracht geleverd. Maar ook dan zitten er nog fouten in het systeem en klopt de levering niet goed. Tot onze grote spijt blijft het deze eerste week nog lastig om alle voorraad aan te vullen en de juiste bestellingen te kunnen leveren. 

We hebben ons op veel zaken voorbereid en vooraf van alles overdacht, maar dit voelt als overmacht. Onze welgemeende excuses voor deze opstartproblemen!

De nieuwe week:

We zijn nog steeds volop bezig om te herstellen wat in de afgelopen week fout liep. Met extra hulp en hopelijk met begrip van u als klant gaan we maandag weer met een goed gevulde supermarkt de nieuwe week in. 

In ieder geval kijken we vol goede moed vooruit. En natuurlijk heten we u weer van harte welkom!

Met hartelijke groet,

Joël en Andrea Basta

                   

    foto’s: Arie van Dijk             

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *