De Boer steekt ODV in het nieuw

Het heeft door Corona even geduurd, maar hier is dan eindelijk de nieuwe elftalfoto van ODV 1. Zij zijn door installatiebedrijf De Boer voorzien van prachtige nieuwe kleding.

ODV 1 in het nieuwe tenue van sponsor De Boer

Staande vanaf links: Jeroen van Wijk(trainer) Hielke Meijer (assistent-trainer) Kees Posthumus, Stefan Roffel, Joop Welfing, Tjeerd Linstra, Niels Hylkema, Auke Linstra, Tijs Welfing, Robin Kiers, Bauke Visser, Martijn Akker, Frederik Welfing( leider) Melle de Boer (leider en sponsor).

Zittend van links naar rechts: Theo Beenen( leider) Martin Nicolai, Geert van der Molen, Thomas van der Lei, Niels van der Meer, Jorrit van der Heide (assistent van de leiders), Folkert Hoekstra, David Venninga en Rick van der Wal.

Foto SYBO fotografie

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *