Nog een paar plekken voor puzzelaars

Nog acht nachtjes slapen en dan is het zover! Maximaal 15 teams gaan met elkaar de strijd aan in de Open Opsterlandse Legpuzzel Kampioenschappen (OOLK). Er zijn nog een paar tafels vrij, dus geef snel je team op via swingelactiviteiten@gmail.com of via dit inschrijfformulier. Vermeld bij inschrijving de naam van je team, de naam van de teamcaptain met zijn of haar emailadres en telefoonnummer en de namen en emailadressen van de drie andere teamleden.

Hoewel legpuzzelen niet bekend staat als een bijzonder gevaarlijke sport doet de organisatie er alles aan de avond veilig te laten verlopen. Deelnemers zullen daarom hun coronapas moeten laten scannen bij binnenkomst.

Gisteren is Margriet geinterviewd door Omroep Friesland over dit unieke evenement. Luister hier haar enthousiaste verhaal terug en leer alles over het OOLK!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *