Open Opsterlandse PuzzelKampioenschappen 2021

Puzzelfanaten opgelet! Op 6 november wordt de tweede editie van de Open Opsterlandse Legpuzzel Kampioenschappen gespeeld. Eeuwige roem en een jaar lang die prachtige wisseltrofee op je nachtkastje.

De activiteitencommissie van De Swingel organiseert op 6 november het OOLK, de Open Opsterlandse Legpuzzel Kampioenschappen. Teams van vier personen gaan die avond de strijd aan met elkaar om zo snel mogelijk een legpuzzel van 500 stukjes te maken. Meedoen? Formeer een team, verzin een passende team naam en schrijf je in via swingelactiviteiten@gmail.com of via dit inschrijfformulier. Vermeld bij inschrijving de naam van je team, de naam van de teamcaptain met zijn of haar emailadres en telefoonnummer en de namen en emailadressen van de drie andere teamleden.

Deelnemen kost € 20 per team. En daarvoor krijg je een onvergetelijke avond en mag elk team na afloop de Van Haasteren puzzel mee naar huis nemen. En misschien ook die prachtige wisselbeker!

Tussen 19:30 en 19:45 uur word je met je team in de Swingel verwacht en na een korte uitleg van de spelregels, klinkt het startschot om 20:00 uur. De prijsuitreiking staat gepland voor 22:00 uur.

Geef je team uiterlijk 31 oktober op, en maak je buurtgenoten en gezinsleden enthousiast. Maar doe het snel, want vol=vol.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *