Renovatie It Wâldhûs gestart

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt: de renovatie van het Wâldhûs is gestart! De woningen worden de komende tijd zorggeschikt gemaakt.

Er staan nu vijf woningen leeg. Deze worden als eerste gerenoveerd. Daarna gaan de huidige bewoners daar tijdelijk naar toe. Vervolgens wordt dan hun huis gerenoveerd. De eerste bewoners zullen al binnen drie weken tijdelijk intern verhuizen.

De werkzaamheden die plaatsvinden zijn o.a. isolatie van dak en vloeren, nieuwe kozijnen, aanpassen van de badkamer en het toilet, een nieuwe keuken en het vervangen van een aantal vaste deuren door schuifdeuren. Al met al een forse ingreep.

Via de Bân en de website houden we je op de hoogte van de verdere voortgang.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *