Tennis in de herfst

Zo langzamerhand is ook voor de tennisclub veel weer‘het oude’. We zijn trouwens heel goed uit de coronaperiode gekomen!
De voorjaarscompetities zijn wegens corona verplaatst naar de herfst. Momenteel hebben we vier competitieteams die actief zijn: het 35+ mannenteam op woensdag, een gemengd team op donderdag, een gemengd team op vrijdag en nog wedstrijden om de dorpenbokaal. Daarnaast is er elke dinsdag tennisles en zijn er op vrijdagavond toss-wedstrijden.

Na vele jaren in het bestuur, heeft Diny Bouma afscheid van het bestuur genomen. Wij willen haar hartelijk bedanken voor het vele werk (o.a. financiën en organisatie van de lessen) dat ze altijd nauwgezet gedaan heeft. Lieuwe Dijkstra en Tessa Hanekamp zijn tijdens de jaarvergadering van afgelopen donderdag in het bestuur benoemd, zodat we nu met vijf bestuursleden weer op volle sterkte zijn.

Jeroen Malewicz heeft het stokje van VCL-er (Vereniging Competitie Leider) overgenomen van Anne Muller. Anne, ook jij bedankt voor jouw jarenlange inzet!
In deze periode zien we in veel plaatsen in Nederland padelbanen komen. Padel is een soort combinatie van tennis en squash. We zien dat er overal veel animo hiervoor is. We zijn aan het onderzoeken of padel ook iets is voor Wijnjewoude. Als hier ontwikkelingen in zijn, hoort u van ons!

Op zondag 24 oktober hebben we een afsluiting van het jaar met onderlinge wedstrijden, dubbel en mix. Waarschijnlijk kunnen we ook in dit seizoen trouwens nog veel langer tennissen; vanwege de zachte winters hoeven de lijnen er soms helemaal niet uit en kunnen we zelfs in de winter gewoon doorspelen.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *