Extra online glasvezel informatie avonden

Vandaag, morgen en overmorgen stonden informatieavonden gepland over glasvezel in dorpen in Opsterland. Deze vervallen i.v.m. corona maar. In plaats daarvan zijn er nu extra online informatieavonden.

Binnen de huidige coronamaatregelen, die gelden tot 4 december, kan DELTA Fiber Netwerk voorlopig geen glasvezel informatieavonden organiseren. De geplande avonden op woensdag 17 november in Beetsterzwaag, donderdag 18 november in Gorredijk en dinsdag 23 november in Ureterp komen daarom te vervallen.

Om toch iedereen goed te informeren over de glasvezelcampagne, het telecomaanbod en de aanleg van glasvezel worden er extra online informatieavonden georganiseerd op dinsdag 23 november en woensdag 8 december om 19.30 uur.

In Ureterp is er daarnaast op dinsdag 23 november ook nog een informatiemiddag in MFC De Wier. Deze begint om 15:00 uur en is dus niet digitaal. Je kunt hier gewoon binnenlopen met in achtneming van de geldende coronamaatregelen.

Tijdens de online informatieavonden geven we je antwoord op de veelgestelde vragen en is er de mogelijkheid om live vragen te stellen via de chat. Je kunt de avonden volgen vanuit huis via je computer, tablet of telefoon. Meld je aan via deze link: Online glasvezel informatieavond 23 november en 8 december (deltafibernetwerk.nl)

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *