ODV programma komende week

Komend weekend zijn er vooral inhaalwedstrijden.   Diverse teams genieten van en vrij weekend.  Zo ook ODV 1.
Dinsdagavond werd in Buitenpost de bekerwedstrijd afgewerkt.   Na een 0-0 ruststand moest ODV in de tweede helft toch het hoofd buigen voor het in de hoofklasse uitkomende VV Buitenpost.  Anders dan de eindstand doet vermoeden, 5-0, deed ODV gewoon mee. Pas in de 52ste en 60ste minuut kwam Buitenpost tot scoren. In de laatste 10 minuten wist Buitenpost nog drie keer het net te treffen. Toch gingen de mannen van trainer Jeroen met opgeheven hoofd van het veld.  De vele bezoekers uit Wijnjewoude beloonden de strijders met applaus.  Al met al een toch geslaagde en leerzame avond. Lees hier het wedstrijdverslag op de site van VV Buitenpost.