Sinterklaasintocht 2021

Zaterdag 20 November komt Sinterklaas in Wijnjewoude aan. Sinterklaas zal dit jaar aankomen bij het Waldhus om 10.00. Graag verzamelen op de parkeerplaats.

We lopen daarna in optocht over de Merkebuorren richting school de Sinnewizer. Het feest van Sinterklaas zal dit jaar op het schoolplein plaatsvinden. Het thema voor deze intocht is Cowboys en Indianen. Het zou leuk zijn als iedereen weer verkleed komt en misschien kun je een mooie indianentooi knutselen?? Het is ook leuk om een totempaal te maken en die bij je deur te zetten. De pieten kunnen die mooie creaties van jullie bewonderen als ze 20 november langs jullie deur komen!

Hopelijk hebben jullie er al zin in en kunnen jullie niet wachten tot 20 november! Ook dit jaar zal er weer een kleurplatenwedstrijd gehouden worden. De kleurplaten kun je ongeveer rond 8 november ophalen en inleveren bij school, Bakkerij vd Molen of bij Supermarkt Manjefiek. Inleveren graag voor 19 november.

Groetjes, de Sinterklaascommissie Wijnjewoude.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *