Sinterklaasintocht Wijnjewoude

Dinsdag 2 November heeft de overheid aanscherpende coronamaatregelen aangekondigd. Wij, van de intochtcommissie, hebben besloten om het Swingel/Schoolpleinfeest van 20 November niet door te laten gaan zoals vermeld in de Bân.

Hoe komt de Sinterklaasintocht er dit jaar uit te zien? Sinterklaas gaat weer een tocht door het mooie Wijnjewoude maken. Dit keer niet langs ieder opgegeven huishouden, maar per buurtvereniging/straat. Sinterklaas gaat langs diverse verzamelplaatsen in het dorp. Hier kunnen de kinderen uit de straat samen komen en Sinterklaas ontmoeten.

Natuurlijk hebben Sinterklaas en zijn Pieten wat lekkers en een cadeautje voor de kinderen. Er wordt gezellige muziek geregeld zodat de Pieten een optreden/dansje kunnen doen. Het zou leuk zijn als de verzamelplaats versierd wordt. Het thema van de Sinterklaasintocht is Cowboys en Indianen. Aankomende week zullen de verzamelplaatsen, inclusief tijden, bekend worden gemaakt aan de hand van posters, Facebook en Wijnjewoude.net. Bij vragen kunt u altijd de Sinterklaascommissie mailen  op  sinterklaaswijnjewoude@outlook.com

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *