Zinderend puzzelkampioenschap in de Swingel

Na een gedwongen stilte van bijna 2 jaar, ging vanavond dan toch de tweede editie van het OOLK, het Open Opsterlandse Puzzel Kampioenschap, van start. Een door de coronaregels helaas enigszins gedecimeerd deelnemersveld van 9 teams bevochten elkaar met het mes tussen de tanden. De te kloppen tijd van 2019 was 53 minuten en 47 seconden.

Daar kwam het team van Baukje Vaatstra ‘Het Laatste Stukje’ net niet aan, maar een tijd van 54 minuten en 21 seconden is voorwaar geen geringe prestatie! Onder het motto ‘vele laatste stukjes zullen de eerste zijn‘ mochten zij dan ook uit handen van Ypie Dijkstra de prachtige wisseltrofee in ontvangst nemen.

De tweede plaats was verrassend voor het team van de Merkebuoren Eastenders. Met een tijd van 1 uur 1 minuut en 39 seconden scoorden zij een PR. Hun PR van  1:09:57 werd met ruim 8 minuten verbeterd. Ongekend!

Een prachtige en gedeelde derde plaats was er voor de Thûsploech (vorig jaar 4e) en de Roijenga’s (vorig jaar 7e) met een tijd van 1:07:53.

Of het nog lang gezellig en onrustig bleef in de Swingel weten we niet, want de afterparty is op dit moment nog in volle gang.

Het winnend team

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *