Eindejaarsbericht Werkgroep Speeltuinen Wijnjewoude

Door de inspanningen van de Werkgroep zijn er gelukkig meerdere fondsaanvragen toegekend. Van het Iepen Mienskip Fûns van de provincie Fryslân hebben we een grote bijdrage gekregen. Hier zijn we erg blij mee! We hebben dankzij de fondsen en het geld van de acties in Wijnjewoude nu bijna twee derde van ons budget ingezameld. Super!

Dit stelt ons in staat om nu de speeltuinen aan de Gentiaan en de Noormanstrjitte te kunnen inrichten. We zijn de plannen definitief aan het maken en offertes aan het indienen bij de leverancier De Boer Play. We verwachten dat de speeltoestellen in het voorjaar van het volgend jaar geplaatst kunnen worden.

In 2022 gaan we geld inzamelen voor de speeltuinen aan de Te Nijenhuiswei en de Loksleane/Bremerheide. Ook zijn we in overleg met de gemeente en de buurtbewoners van de Loksleane. We willen het bosje naast de speeltuin met natuurlijke materialen inrichten. Zo worden bijvoorbeeld de gekapte bomen van de Loksleane gebruikt. Het wordt op deze manier uitdagender om in te spelen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de 3D-animatie over de plannen voor de speeltuin aan de Te Nijenhuiswei. Dit geeft een mooi beeld hoe het eruit kan komen te zien.

Stand van zaken acties
De Rabobankclubactie heeft ons een mooi bedrag van € 384,28 opgeleverd. Supporters bedankt! De Poiesz-zegelinzamelactie heeft tot nu toe € 689,- opgebracht! Een super mooi bedrag door het dorp gespaard. Onze hartelijke dank hiervoor!

Werkgroep Speeltuinen Wijnjewoude
Ina, Inge, Rosan, Regina, Aline, Grietje, Diane en Ingrid

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *