Jeugdagenda Opsterland

Stel je bent de baas van Opsterland. Wat zou je dan anders doen? Daar draait het om in het project Jeugdagenda Opsterland. Zij zoeken jongeren die van december 2021 tot maart 2022 in een werkgroep samen met de politiek onderwerpen willen verzamelen voor een jeugdagenda. In maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. De agenda wordt aan de nieuwe gemeenteraad gegeven om samen met jongeren uit te voeren. Help mee om de mening van de jeugd te laten horen. Je hoeft de deur er niet voor uit. Je komt 5 keer online bij elkaar met de politiek. Ben je enthousiast, wil je je aanmelden, heb je vragen of tips? Laat van je horen: stuur een mail naar jose@codehans.nl of app José op 06 19998027.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *