Kerstbericht van Kom erbij

We gingen terug naar de stilte, maar we houden hoop! De geplande kerstlunch kan door het virus helaas niet doorgaan. Het wordt nu een Paaslunch.

SamenWijnjewoude met rendieren en sterren
Wij van SamenWijnjewoude, mensen van de Hervormde Gemeente, de Gereformeerde Kerk Wijnjewoude Hemrik, het Dorpssteunpunt, Plaatselijk Belang, Kom erbij en onze omtinkers, komen bij je aan het einde van dit bizarre jaar 2021.
We komen langs bij oude en zieke dorpsgenoten en dorpsgenoten die een dierbare hebben moeten missen in het afgelopen jaar. We nemen rendieren en sterren mee: een bemoediging en een verrassing.

Het rendier als hert heeft in vele culturen een symbolische betekenis. Bij de chinezen is het symbool van een lang leven en geluk, bij de indianen is het symbool van snelheid, bij de Kelten symbool van kracht. En natuurlijk kennen we het verhaal van Sint Hubertus die op Goede Vrijdag het mooiste hert op het spoor komt dat hij ooit heeft gezien.

De sterren staan voor de lichtpuntjes die we zo nodig hebben om hoop te houden.

Werkgroep Kom erbij wenst je mooie kerstdagen en voor 2022, folle lok en seine, blessings and happiness, liefde, geluk en voorspoed.

Alie, Leny, Grietje, Auckjen, Jelle en Lydia.

 

Je kunt ons bereiken via komerbij@wijnjewoude.net, of natuurlijk telefonisch, Alie 0516 481307 of Lydia 06 37552518.  Ondertussen blijven we naar elkaar omkijken, en treffen we u onderweg natuurlijk graag op weer die gepaste afstand. Please, stay safe!! Blijf gezond.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *