Kerstoptocht van de school

Gisteren vond de kerstviering plaats op Skuolle de Sinnewiser. In verband met de nieuwste anti-virusmaatregelen was de viering een weekje vervoegd. Het thema was “Let it Shine”. Kinderen mochten in Kerstoutfit naar school komen en een lichtje knutselen van een lege fles.

Doordat de kinderen met het aanlokkelijk vooruitzicht van een broodje worst er flink de vaart in zetten, zijn de foto’s bewogen.

Met deze lichtjes gingen de schoolkinderen gisteren in optocht door het dorp. Van een afstandje stonden de ouders, pakes en beppes ergens langs de route om alle gemaakte lichtjes te bewonderen.

Daarna keken de kinderen op school, met de eigen klas, met een drankje en een broodje knakworst naar een Kerstpresentatie. Hierin werd het Kerstverhaal verteld door vier groepen door middel van toneel, tekeningen en verhaal. De overige vier groepen zongen liedjes, vertelden een spiegelverhaal en droegen gedichtjes voor.

De fotograaf stelt geen prijs op naamsvermelding.

En dan nog even dit:
World Servants komt op 3 januari 2022 bij jou aan de deur om lege flessen op te halen. Ze zullen raar opkijken van alle mooi gekleurde flessen met een lichtje erin!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *