Verbouwing Wâldhûs in volle gang

De aanpassingen en het zorggeschikt maken van de woningen in het Wâldhûs zijn in volle gang. Dagelijks zijn veel vaklieden aanwezig om de werkzaamheden uit te voeren en de eerste resultaten zijn zichtbaar. Kozijnen zijn vervangen, het dak is geïsoleerd, de nieuw uitgezochte keuken is geplaatst en de badkamer vernieuwd.
De huidige bewoners hebben een nieuwe vloer mogen uitzoeken en koken vanaf nu op een inductieplaat. Bovendien is een nieuwe mechanische ventilatie geïnstalleerd.
Al deze werkzaamheden geven een mooi resultaat maar gaan wel gepaard met lawaai en stof voor de bewoners.

Als eerste zijn de leegstaande woningen aangepast en deze zijn of worden vervolgens gebruikt als tijdelijke woning. Ondertussen zijn de eerste vier bewoners alweer terug naar hun eigen woning.

De tweede groep van vier bewoners is nu gehuisvest in een wisselwoning en volgens planning zijn de werkzaamheden in acht bewoonde appartementen half december afgerond.
In de overige woningen worden dan de werkzaamheden in januari opgestart. En daarna komt dan ook snel het moment dat de “leegstaande”woningen klaar zijn om te worden verhuurd.

Hebt u belangstelling voor een woning in het Wâldhûs ?
Een voorwaarde om in aanmerking te komen voor een woning is ten allen tijden dat u staat ingeschreven. Voor meer informatie over de werkwijze klik hier.
Hier is alles te lezen over de wijze waarop u kunt inschrijven en hoe u op een woning kunt reageren.

Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie nog verdere uitleg willen dan kunt u contact opnemen met Grietje Rooks via telefoonnummer 06 51070901.
Zij kan dan zorgen dat u in contact gebracht wordt met een medewerker van Elkien, die u desgewenst thuis gaat bezoeken.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *