100 jaar voetballen in Wijnjewoude (jubileumboek)

2021 was het jubileumjaar van ODV. Vanwege de coronaperikelen moest de voorgenomen feestelijke jubileumviering in augustus uitgesteld worden naar augustus van dit jaar. Over dat 100 jaar voetballen in ons dorp is een historisch overzicht samengesteld en de eerste druk van het boekje was klaar op de dag van de oorspronkelijke jubileumviering.

Om het jubileumjaar zonder aandacht daarvoor niet voorbij te laten gaan is een 50-tal boekjes uitgereikt aan actievelingen rondom de club, leden van verdienste en een tal mensen en/of hun partners, die in het verleden belangrijk voor de club zijn geweest. Om niet nodeloos veel boekjes te drukken kan eenieder die belangstelling heeft voor het voetbalgebeuren bij ODV en de historie ervan, een exemplaar in bezit krijgen door er een te bestellen. In principe worden ze gratis verstrekt.

Voor de honderdjarige club zou het een mooi cadeau zijn wanneer iedere besteller een vrijwillige bijdrage zou storten op onderstaand rekeningnummer. Een richtlijn daarvoor: de kostprijs van ieder boekje zit tussen de €15,- en € 20,-.

Bestellen kan per email: vdveen51@hetnet.nl of een berichtje per telefoon: 06-12101711. Bestellen kan tot 20 januari. Graag duidelijk uw naam en adres opgeven, dan wordt het bij u thuis bezorgd. Eventuele bijdrage op rekeningnummer vv ODV NL88 RABO 0373 7558 64 onder vermelding van ‘jubileumboek’.

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *