Mark Peters nieuwe trainer ODV

Mark Peters (28) is de nieuwe hoofdtrainer van ODV met ingang van het seizoen 2022-2023. Nadat de huidige trainer Jeroen van Wijk na 4 seizoenen aangaf een nieuwe uitdaging te willen aangaan, zijn het bestuur, de staf en de spelers de laatste weken druk geweest met het zoeken naar een nieuwe trainer. Mark is een zeer gedreven en talentvolle trainer die al jaren goede prestaties neerzet met jeugdselectie-teams en op dit moment hoofd jeugdopleidingen onderbouw bij Drachtster Boys is. “ODV is zeker een vereniging die ik de afgelopen jaren met een schuin oog heb gevolgd en ik ben heel blij met dit hoofdtrainerschap” aldus Mark. Het bestuur en de technische commissie zijn enthousiast over zijn visie en beoogde speelwijze met onder andere nadruk op attractief, aanvallend en avontuurlijk voetbal en zijn manier van coachen en motiveren om teams en spelers te ontwikkelen met eigentijdse en stimulerende oefenstof. “Dit sluit goed aan bij de werkwijze van onze huidige hoofdtrainer Jeroen van Wijk”, geven ze aan.

Door de huidige lockdown zit trainen en spelen erop dit moment niet in maar zoals het nu lijkt, start de ODV-selectie onder leiding van de fanatieke en positieve trainer Jeroen van Wijk op 15 januari met de focus op de tweede seizoenshelft van de competitie.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *