Moddergooien naar Martin de Vries

Wil jij in gesprek met ons potentieel raadslid of heb je vragen? Kom dan letterlijk modder gooien op Martin de Vries! Voor €1,- draai je aan ons rad van fortuin en vervolgens mag je gooien. Opbrengst gaat naar de voedselbank. Ook maak je kans op een mooie prijs als je de puzzel goed weet in te vullen. Prijsuitreiking puzzel 16:15.

—-

Hoe willen we met elkaar om gaan? Wat zijn onze manieren? Eén van de actiepunten van het CDA is om voor de komende raadsperiode daar invulling aan te geven. Als startpunt van deze campagne mag ieder, die dat wil zich nog één keer gaan uitleven door letterlijk met modder te gooien.
Op wie mag gegooid worden? Sowieso op Martin de Vries, kandidaat raadslid, maar als anderen zich beschikbaar willen stellen, dan kan dat natuurlijk.

Wie zich letterlijk nog een keer wil uitleven, is op 5 maart vanaf 14.30 u. welkom bij de muziekkoepel in Wijnjewoude. Bij de muziekkoepel kun je ook in gesprek met potentieel raadslid Martin de Vries tussen 14.30-16.30uur. Heb jij aandachtspunten of wil jij hem iets meegeven voor de aankomende jaren dan ben je van harte welkom. Voor €1,00 draai je aan het rad van fortuin en vervolgens mag je gooien. De opbrengst gaat naar de voedselbank.

Ook kun je meedoen aan een puzzelwedstrijd en een mooi lokaal prijzenpakket winnen. Ga hiervoor
naar de Facebookpagina @cdaopsterland en lever je antwoord in op 5 maart bij de muziekkoepel,
Merkebuorren in Wijnjewoude. Behalve een onvergetelijke activiteit, ga jij misschien naar huis met
het prachtige prijzenpakket.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *