Bloeizone Fryslân Tour raast over gezondheidsplein

De top van het Nederlandse vrouwenwielrennen racete vanmiddag door Wijnjewoude. Het plein van de koepel was voor de gelegenheid omgetoverd tot gezondheidsplein en zo’n beetje de hele basisschooljeugd stond achter de hekken om de dames toe te juichen.

Ondertussen kon je lekkere gezonde hapjes en drankjes halen bij standjes van Kom Erbij, Plaatselijke Belang, Jolien van de Swingel en Annelys Herder met haar heerlijke kalfsvlees. Je kon je laten voorlichten bijvoorbeeld over yoga bij Studio Vrijzicht en Gezond met Jeanet. Ook Massage Raakt ontbrak niet.

 

Marko Tadema stond als een soort eenpersoons dweilorkest de rensters toe te zingen. De stralende lentezon wekte voldoende stroom op voor zijn solar-stage en maakte het beeld compleet.

Ondertussen ging in Bakkeveen Lonneke Uneken als winnares over de streep. De roze trui bleef in handen van Ellen van Dijk.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *