Nieuws van de supermarkt …

Het voorjaar is in aantocht en Buurtsuper Manjefiek heeft inmiddels een eigen plek in het dorp gekregen. Als team zijn we blij wanneer we zien dat iemand even een bloemetje meeneemt of blij is het pakje in eigen dorp op de post te kunnen doen.
In deze eerste periode van opstarten leerden we veel dorpsgenoten kennen en we voelen ons al aardig thuis aan de Merkebuorren. De aanloopproblemen hebben we zo goed als achter ons. We zijn actief bezig en kijken graag vooruit. Daarom is het nu tijd voor een aantal stappen. Dat zijn:

Aandacht voor de bezorgservice:

We hopen dat onze mooie bezorgauto vanaf nu volop door het dorp zal rijden om de bestelde boodschappen bij u thuis te bezorgen. Aarzel niet en bestel uw boodschappen via de site, e-mail of per telefoon. Een van onze medewerkers bezorgt ze vervolgens vlot en met aandacht.
Even op een rij:

  • Voor 12.00 uur besteld: we bezorgen dezelfde dag bij u thuis.
  • We werken met dagverse producten.

Ons brede assortiment is scherp geprijsd.
Bestellen kan via:
De website: www.buurtsupermanjefiek.nl
E-mail: info@buurtsupermanjefiek.nl
Telefoon: +31 516 745 024
Wanneer u vragen heeft, neem dan contact op. Samen komen we uit iedere vraag.

De visboer is terug:

Vanaf dinsdag 22 februari staat Urker Vishandel Snoek weer in Wijnjewoude. Op onze parkeerplaats kunt u iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur terecht voor bijvoorbeeld een lekkerbekje, kibbeling of verse vis. Mooi was het om te zien hoeveel vis er meteen op de eerste middag werd gekocht.

Bij het voorjaar hoort een nieuwe spaaractie:

Bij uw boodschappen kunt u de komende weken sparen voor tuingereedschap van Gardena. Er is ruim keuze, kijk rustig bij de kassa waaruit u kunt kiezen. Bij iedere vijf euro krijgt u een zegel, met 16 zegels is de kaart vol. Bij elke € 10,- ontvangt u gratis een zakje met tuinzaadjes. Kortom, volop mogelijkheden om te zaaien, op te kweken en buiten in de tuin te werken met nieuw gereedschap.

De kassa wordt aangepast:

We zien dat het lekker druk is in de winkel. Dat vraagt om aanpassing van de kassapartij. Daarom zijn we bezig met de uitwerking en planning daarvan. Zo komt er meer ruimte en wordt het winkelen bij Buurtsuper Manjefiek nog leuker.

Andrea komt in de winkel:

Hoe jammer was het dat Andrea door privé omstandigheden de afgelopen periode niet in de winkel kon zijn. Maar, vanaf nu is zal ze regelmatig aanwezig zijn. We hopen dat we met elkaar de winkel realiseren waar u met plezier uw boodschappen doet. Hebt u vragen of wensen? Kom bij ons, want ons gastvrije team staat altijd voor u klaar! We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen. Kijk om ons te volgen ook op onze facebookpagina.

Tot ziens in de winkel en hartelijke groet,
Joël, Stefan en Andrea Basta

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *