Verbouwing Swingel gestart

Afgelopen maandag is een begin gemaakt met het verbouwen van de Swingel. Nadat de afgelopen tijd het accent lag op het aanpakken van de binnenkant (de Taveerne en de fitnessruimtes), worden nu verbouwingen gerealiseerd die ook aan de buitenkant zichtbaar zullen zijn.

Maandag zijn aan de voorzijde boven alle ramen vervangen door hr++ glas. In de loop van het jaar wordt de buitenmuur anderhalve meter naar voren verplaatst waardoor onder meer een grotere keuken en berging zal ontstaan. Daarbij wordt ook een loket gerealiseerd zodat ook het cafetaria weer terug komt in ons dorp. In een derde fase zal ook het glas aan de achterzijde worden vervangen door hr++ glas. We houden je op de hoogte!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *