Het nieuwe tennisseizoen lonkt

De tennisbanen zijn in gereedheid gebracht voor het nieuwe seizoen. In de laatste weken van maart is er hard gewerkt om het oude gravel van de bovenlaag te schrapen en af te voeren, nieuw gravel op te brengen, de lijnen te leggen en de banen vele, vele keren te rollen om de bovenlaag weer hard te krijgen.

We constateren elk jaar dat de banen hartstikke goed zijn en het hele seizoen hard blijven. Dat is vooral te danken aan de goede inzet van vele leden. Daar zijn we erg blij mee! In deze afgelopen periode van eigenlijk alleen maar zon, krijg je weer heel veel zin om een balletje te slaan.

Het afgelopen seizoen werd, zoals eigenlijk overal in Nederland, ook bij ons aardig getekend door corona. Nu de corona echt op z’n retour is, kijken we vooral vooruit. Wat we dan in de tennisclub zien, is niet zo gek. We hebben een (lichte) stijging van het ledental, we gaan starten met 4 competitieteams, en zijn afgelopen dinsdag 5 april weer met de tennislessen begonnen. De komende maanden staan er allerlei activiteiten op het programma, zoals een “Ladies-night” en het “Pannenkoekentoernooi” op 1 juni voor de basisschoolkinderen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij de club en dat geldt speciaal voor jongere spelers. Het zou mooi zijn als weer groepjes kinderen gaan tennissen, die elkaar stimuleren om lekker een balletje te slaan. Als het lukt, gaan we bij de hogere groepen op de basisschool wat tennisvormpjes doen, om kinderen te laten proeven van wat tennissen is. Kinderen die lid willen worden kunnen eerst twee keer een gratis les krijgen op de dinsdag, bij onze tennistrainer Tom Vink, voordat er besloten wordt om lid te worden of les te nemen. Dat laatste geldt trouwens voor alle andere potentiële leden.

Wij hebben zin in het nieuwe seizoen!

Lieuwe en Geert

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *