Huur je eigen groententuin

Het verbouwen van groente en fruit is echt van deze tijd! De opbrengst zal het huishoudboekje ontlasten, het verbouwen van groente levert gezonde voeding op, en je ontmoet andere mensen….

Om dit jaar nog optimaal te kunnen genieten van het bezig zijn in de tuin, het eten van eigen gekweekte groenten, is dit het moment om te beginnen bij de volkstuinen van De Boerenstreek!

Nu kun je vast nadenken over de indeling van je stukje tuin, wat wil ik verbouwen en hoe ga ik de tuin indelen. Ook kun je alvast beginnen om enkele gewassen binnen te zaaien om later in de tuin verder te laten groeien. Maar er zijn ook enkele groenten die nu al de volle grond in kunnen: knoflookteentjes, tuinbonen en uien.

Wij hebben nog enkele percelen beschikbaar van 20 x 2 meter op het volkstuinencomplex aan Ald Duerswâld. Kosten: € 17,50 huur per jaar. Het is ook mogelijk om een half perceel te huren!

Ook interesse voor een stukje grond? Bel of mail met Regina Ridder 06 16366472 of vtcboerestreek@gmail.com. Je kunt dan de komende jaren naar hartenlust je eigen groenten telen en genieten van het buitenleven.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *