Supermarktnieuws…enquête, assortiment, etc.

De tijd vliegt; het is alweer een half jaar geleden dat op 23 september Buurtsuper Manjefiek werd geopend. We zijn ontzettend blij dat de mensen de winkel weten te vinden en het lekker loopt. Natuurlijk hopen we én zetten ons ervoor in om op deze voet door te gaan. En bij vragen, laat het ons weten!

Klantenenquête:

Om goed te kunnen inspelen op uw wensen en ervaringen houden we binnenkort een klantenenquête. Via de website van Wijnjewoude www.wijnjewoude.net, De Bân en in de winkel krijgt u spoedig meer informatie.

Aanpassingen assortiment:

Om aan uw vraag en wensen te voldoen hebben we ons assortiment op een aantal punten aangepast. Even op een rij:

  • Bier: Lokale Friese bieren, uitbreiding 0.0, uitbreiding speciaal bieren en geschenkverpakkingen.
  • Zuivel: Vernieuwing assortiment, tijdelijke specials en seizoensgebonden artikelen.
  • Bakproducten: Dit is flink uitgebreid met een geheel nieuw assortiment.
  • Noten: Dit is een nieuw assortiment, met een vaste aanbieding: 3 verpakkingen voor € 5,-
  • Vers: Spekkoek, wraps en boter.

De kassa wordt aangepast:

In ons vorige nieuwsbericht noemden we het al: de kassapartij wordt aangepast. Let op: woensdag 6 april is voor één keer de winkel pas vanaf 12.00 uur geopend. Die ochtend wordt er een nieuwe kassa geplaatst. Hiermee komt er aanzienlijk meer ruimte bij de kassa en wordt het afrekenen nog gemakkelijker.

PostNL postkantoor:

Halverwege mei worden wij een volwaardig PostNL postkantoor. Ons assortiment wordt verder uitgebreid. Ook wordt het overschrijven van voertuigen dan mogelijk evenals het versturen van alle soorten post en brieven.

Stomerijservice:

Misschien hebt u het affiche bij de kassa al zien hangen: nieuw is de Stomerijservice. Binnen drie werkdagen is uw kleding of zijn de gordijnen weer schoon retour. We houden u graag op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen. Kijk om ons te volgen ook op onze Facebookpagina.

Tot ziens in de winkel en met hartelijke groet,

Joël, Stefan en Andrea Basta

(NB. Bron afbeelding: Joël Basta)

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *