Zonnebloemdiner in MFC De Wier

Wat is er gezelliger dan samen met anderen rond een grote tafel genieten van een heerlijk diner ? Gelukkig is het na een lange periode van beperkingen weer mogelijk.
Dinsdag 05 april jl. was de podiumzaal in MFC De Wier te Ureterp gevuld met ruim 70 personen (gasten en vrijwilligers) om deel te nemen aan het buffet. Na binnenkomst zocht iedereen een mooi plekje, voor sommigen was het een feest van herkenning. De sfeer zat er al meteen goed in en was het gezellig rumoerig in de zaal. Nadat iedereen was voorzien van een drankje, was er een openingswoord van de voorzitter van de Zonnebloemafdeling Ureterp e.o.. Daarna nam Henk de Jong van MFC De Wier de microfoon ter hand om uitleg te geven over het opgestelde buffet en wenste alle aanwezigen een smakelijke maaltijd.


Het uitserveren van de soep werd veelal door de vrijwilligers gedaan, vervolgens konden de deelnemers zelf hun keuze gaan maken uit de verschillende heerlijke gerechten. Bij een goed buffet bestaat de mogelijkheid om voor een tweede ronde te gaan. Daar hebben sommigen graag gebruik van gemaakt, vooral “Beppe’s appelsmots” viel in de smaak.
Een heerlijk dessert kon natuurlijk niet ontbreken en ging er nog goed in bij de meesten.
De avond werd afgesloten met een dankwoord voor de vrijwilligers, die dit geslaagde diner mogelijk hebben gemaakt, waarna iedereen huiswaarts keerde. Indien eigen vervoer niet mogelijk was, werd het vervoer geregeld door de vrijwilligers van de Zonnebloem.
Het was een heel mooie en gezellige avond, mede met dank aan de medewerkers van MFC De Wier.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *