Dorpsfeest 2022: meld je aan voor pubquiz en playback

Fijn dat we dit jaar weer met elkaar een dorpsfeest mogen beleven. Het programma is gedeeltelijk bekend:

Op woensdagavond organiseren we een pubquiz in de tent. Voor deze pubquiz kun je je opgeven met een team van 6 personen. De samenstelling van deze teams is helemaal vrij. Er is plaats voor 20 teams. Dus maak een groepje, bedenk een teamnaam en geef je op! Dit kan tot en met dinsdag 31 mei via de mail: dorpsfeestwijnjewoude@gmail.com.

Op donderdagavond organiseren we een buurtenactiviteit. Hierover hoor je later meer.

Op vrijdagochtend is er de jaarlijkse Bingo in de tent. In de middag en in de avond mogen we met z’n allen weer genieten van mooie optredens tijdens de playbackshows. In de middag is er plaats voor 12 acts voor de kinderen en voor de avond ook 12 acts. Opgeven kan tot en met dinsdag 31 mei via de mail: dorpsfeestwijnjewoude@gmail.com. Wees er snel bij, want vol=vol,

Op de zaterdagmiddag is er een gezellige familiemiddag voor jong en oud. Hier volgt later informatie over.

We zien jullie graag op woensdag 15 juni t/m zaterdag 18 juni op het evenemententerrein van Wijnjewoude.

Het dorpsfeestbestuur

Tot dan!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *