Nieuws van de supermarkt …

Dagelijks zijn we bezig om Supermarkt Manjefiek zo goed mogelijk af te stemmen op wat u graag ziet als klant. Daarom hebben we een aantal veranderingen doorgevoerd. De kassa is nieuw, de service wordt verder uitgebreid en het assortiment aangepast.

Hieronder een overzicht, zodat u alvast weet welke nieuwe artikelen in de winkel staan. En, wat u in de komende tijd kunt verwachten. Hebt u vragen? Stel ze gerust! We horen ze graag.

Ombouw kassa:

De nieuwe kassa is geplaatst en wat zijn wij hier blij mee. Er is veel meer ruimte bij de kassa gekomen, hierdoor is het nog plezieriger boodschappen doen bij Buurtsuper Manjefiek.

PostNL:

In mei worden wij volwaardig postkantoor van PostNL. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn met de services van PostNL.

Stomerij service:

Wist u dat wij sinds kort Dobbi stomerij servicepunt zijn? Bij Buurtsuper Manjefiek kunt u snel en voordelig gebruik maken van diverse stomerijdiensten.

Zuivelafdeling:

De zuivelafdeling heeft ook een make-over gehad. Verschillende nieuwe zuivelproducten zijn aan het assortiment toegevoegd waaronder nieuwe soorten melk, diverse soorten (light)kookzuivel en nieuwe desserts en toetjes. Ook zijn er nu Alpro-producten verkrijgbaar.

Gezonde en verantwoorde voeding:

Buurtsuper Manjefiek zet vol in op de verkrijgbaarheid van gezonde en verantwoorde voeding. We hebben een heel nieuwe afdeling in de vers-koeling gekregen met gezonde lunchgerechten, smoothies & bakjes vers fruit.

Gekoelde dranken:

De zomer staat voor de deur. Dit staat altijd in het teken van gekoelde drankjes. Binnenkort is er gekoeld bier en fris in de winkel verkrijgbaar. Wél zo gemakkelijk tijdens de warme zomerdagen.

Warme bakker:

Buurtsuper Manjefiek wil de warme bakkerij van de buurt zijn. Daarom hebben wij elke dag een messcherpe aanbieding die in het teken staat van de bakkerij (zie foto). Nog meer reden om een bezoek aan Buurtsuper Manjefiek te brengen.

Boodschappen:

De boodschappen worden steeds duurder. Daarom hebben wij verschillende goedkope alternatieven voor de bekende A-merken geïntroduceerd. Sinds kort vindt u op onze versafdeling het merk “Sense”. Dit is een kwalitatief goed merk boter/olie maar dan veel voordeliger dan de bekende A-merken. Op de frisdrankafdeling zijn ook diverse goedkope alternatieve dranken toegevoegd.

Nieuwe spaaractie:

Binnenkort start onze nieuwe spaaractie. Dit voorjaar kan er gespaard worden voor sportartikelen van het merk “Waboba”. Een stimulans om lekker in de buitenlucht bezig te gaan met goede voornemens en werken aan die gezonde lifestyle. Houd onze folder in de gaten voor meer informatie (zie foto). 

We houden u graag op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen. Kijk om ons te volgen ook op onze facebookpagina. 

Tot ziens in de winkel en met hartelijke groet,

Joël, Stefan en Andrea Basta

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *