ODV 1 is kampioen en schrijft historie!

ODV 1 is kampioen geworden van de 4e klasse B. Hiermee is het voor het eerst in de geschiedenis
van VV ODV dat een standaard herenteam in het nieuwe seizoen uitkomt in de 3e klasse.

Om dit te bewerkstelligen moest ODV afgelopen zaterdag zelf winnen bij V&V 68 in Garijp en moest het hopenop puntverlies van Kootstertille. Deze laatste moest de strijd aangaan met buur Harkema Opeinde. Aan de eerste eis werd, vrij gemakkelijk, voldaan.

Door doelpunten van onze topscoorder Folkert, 4 keer, en Joop werd een 1-5 uitzege gehaald in Garijp. Wat een enkeling had voorspeld (met name nieuwe trainer Mark Peeters) maar door de meesten niet werd verwacht was de thuis nederlaag van Kootstertille. Harkema Opeinde was met 2-3 de sterkste. Door dit resultaat is het, met nog een wedstrijd te spelen, ODV dat zich tot kampioen mag kronen. Dit kampioenschap werd na afloop groots gevierd.

Eerst in de kantine en later nog even op het Oerrock feestterrein. Ook werd nog even, op de terugweg, uit Garijp, een bezoekje afgelegd aan Frieschepalen alwaar bij mede kampioenskandidaat RWF werd getoond wie dit jaar de kampioen is. Voor de sfeer verwijzen we naar de foto’s.

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *