Verbeeldingskracht in Galerie Efterom

De nieuwe expositie ‘Verbeeldingskracht’ in Galerie Efterom Wijnjewoude is open van van zaterdag 14 mei t/m zondag 3 juli 2022. Zondag 15 mei van 13.00 – 17.00 uur start de expositie. Je bent van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje de expositie te bekijken.

De volgende kunstenaars laten in hun werk zien wat ‘Verbeeldingskracht’ voor hen betekent. Natuurlijke vormen op abstraherende wijze weergegeven. Door verbeeldingskracht kun je dromen, gedachten en gevoelens visualiseren. De kunstenaars zelf willen op deze dag graag hun verhaal vertellen.

Schilderijen: Anja Lofvers – verstilling en rust van de natuur weergegeven met acrylverf en natuurlijke materialen (mixed media)
Keramiek: Karel Sterk – keramische sculpturen – handgevormde, abstracte en op de natuur gebaseerde gestileerde objecten

Verder is er werk te zien van o.a. Jan Laferte, Janny Klein, Julia Zakharenka. Studio ST, Monika Rubaniuk, Tjabel Klok, Jikke van de Waal-Bijma met keramiek, glaskunst, sieraden en andere kunstobjecten.

Openingstijden:
Zaterdags: 13.00 – 17.00 uur
Zondags: 13.00 – 17.00 uur en op afspraak.

Je bent van harte welkom. Voor mogelijk gewijzigde openingstijden zie ook www.galerie-efterom.nl. Parkeren is mogelijk in de straat voor de galerie en bij de sportvelden.

Wim en Jikke van de Waal

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *