Survival Wijnjewoude

De weergoden waren Wijnjewoude wederom gunstig gezind. Onder ideale weeromstandigheden mochten de buurten strijden om de felbegeerde survivalcup. Onder leiding van survivalexpert Jorrrit Dreijer was er een uitdagend parcours uitgezet. De kikkers zullen een onrustige avond hebben gehad. Het parcours begon bij de tent en na een paar honderd meter konden de deelnemers direct de eerste sloot induiken. Het parcours ging richting Ald Duerswâld en via diverse sloten en uitdagende hindernissen kwam je weer terug bij de feesttent. Daar lag op alle deelnemers nog een sudoku te wachten zodat niet alleen het fysieke maar ook het intellectuele gedeelte grondig werd getest.

Gelukkig zat het volgens wedstrijdleider Falko Weckend wel snor met zowel de fysieke als intellectuele capaciteiten van de Wijnjewoudsters. De buurten roetsjen over de hindernisbaan en wisten in snelle tijden de test tot voltooiing te brengen. Uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn. Dat was in dit geval de buurt Moskou. Daarnaast waren er twee, tweede prijswinnaars en dat Ald Duerswâld het thuisvoordeel maximaal heeft benut, blijkt wel uit een knappe derde plek. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Na afloop bleef het nog lang onrustig met de feestband Gang is alles. Speciaal uit Ameland wisten ze tot laat in de avond het feest er goed in te houden.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *