Dorpsfeest begonnen met spetterende pubquiz!

Het dorpsfeest is van start gegaan met een spetterende pubquiz. Dat Wijnjewoude weer zin had in een feestje bleek wel uit de hoge opkomst. De feesttent was goed gevuld en de vrijwilligers aan de tap hadden het druk.

Gehuld in een vrolijke blouse presenteerde Impe Stoker de pubquiz op leuke wijze. Impe wist het publiek te bestoken met leuke vragen en mooie instinkers. Ook was er een speciale sectie over Wijnjewoude waar een paar echte hersenkrakers tussenzaten. Wanneer is de brandweer in Wijnjewoude opgeheven? Antwoord: 1998.

De organisatie van de pubquiz vond onder deskundige leiding van X-Events plaats. Fijn dat ze het weer zo goed willen en kunnen organiseren. Degene die er zeker blij mee zijn is het team Team Hille Postma. Zij gingen er op het einde van de avond met de hoofdprijs vandoor. Van harte gefeliciteerd!

Deel dit bericht

2 reacties

    • Goed punt 😉 Heb het gewijzigd. Fijn dat je zo goed meedenkt en gefeliciteerd met de eerste prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *