Dorpsfeest familiedag

Een gezellige boel op het evenemententerrein: de dorpsfeestfamiliedag. Mooi weer, gezellig publiek, hapje drankje, leuke dingen doen, wat wil je nog meer.

Natuurlijk draaide de kermis volop: botsautootjes, grijperfeest, draaimolens, schietvermaak, suikerspinnen, zure matten, lange matten en luchtkastelen.

Verder kraampjes waarin dorpelingen hun waren of idealen aan de man brachten tegen de achtergrond van een lelijke eend met heerlijke wafels en een foodtruck met super gehaktballen.

Plaatselijke Belang was er met een stand waar je een fittest kon doen (werkgroep Gezond Wijnjewoude) en een prijsvraag om een nieuwe naam te bedenken voor ‘Jeugdwerk Wijnjewoude’.

Grietje Beenen met een kraam met leuke cadeautjes gemaakt van gerecycled materiaal. De opbrengst voor Dorcas.

Dute Faber met haar creatieve wolcreaties en een standje waar kinderen zich konden laten beschilderen als vlinder of met de mooiste neptattoos. En werd het je allemaal te spannend, dan liet je gewoon de spanning wegmassren bij Massage Raakt!

Bij de WEN-stand was er volop mogelijkheid vragen te stellen over de besteding van je waardebon van € 2.000. Verschillende gratis EARN-E energiemonitors gingen over de toonbank, nieuwe leden werden genoteerd en velen maakten gebruik om aan de hand van de energiebespaar-meter van gedachten te wisselen met WEN-vrijwilligers. Voor de kinderen de mogelijkheid windmolentjes te maken, daarbij geassisteerd door onze dorpsjeugd.

In de kraam van Studio Vrijzicht kon je kennis maken met leefstijlcoach Jeanet Uithoff die tegenwoordig betrokken is bij de studio. Margriet Sijtsema organiseerde voor de allerkleinsten een drukbezochte sessie kinder-yoga.

De jonge Wijnjewoudster ondernemers van pastakoopjes.nl brachten behalve pasta’s en pesto’s ook het Italiaanse biermerk Angelo Poretti aan de man. Er zullen heel wat Wijnjewoudster vaders zondagochtend op Vaderdag verrast zijn met een Poretti-bierpakket.

Bekijk de foto’s van deze geslaagde middag:

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *