Jubileumfeest GV Longa Wijnjewoude

1 april 1946 – 1 april 2021

Inmiddels bestaat Longa alweer ruim 76 jaar, maar het 75-jarige feest konden we door Corona destijds helaas niet vieren. Van uitstel komt gelukkig geen afstel en bij deze willen we alle inwoners van Wijnjewoude en iedereen die zich verbonden voelt met GV Longa van harte uitnodigen voor ons jubileumfeest.

Deze vindt plaats op zaterdag 2 juli 2022 van 14.00 uur tot middernacht. Er is onder andere een stormbaan, spelletjes voor de jeugd, een disco en muziek. Door onvoorziene omstandigheden kan het feest niet plaatsvinden in de Swingel en vindt het feest plaats in en rondom de kantine van ODV. We maken er een gezellige dag van met veel vermaak voor iedereen! Hopelijk tot dan!

Dit bericht is geplaatst in Longa.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *