Kinderplaybackshow met foto’s

De grote sterren waren een middag naar Wijnjewoude gekomen. K3, S10, Mart Hoogkamer, ze waren allemaal te bewonderen tijdens de kinder playbackshow. Presentator van de middag was Aline Stroetinga. Met haar enthousiasme wist ze elk kind geruststellen en de gastjury bestaande uit Bassie en Adriaan in toom te houden.

De grote, kleine sterren wisten de tent plat te krijgen. Iedereen zong of klapte enthousiast mee met liedjes van Frans Duits, Cowboy Billie Boem en Could have been me. Maar zoals we vroeger al hebben geleerd, uiteindelijk kan er maar één de winnaar te zijn. Dat bleek na lang juryberaad uiteindelijk Ilse te zijn met het liedje De diepte. De tweede prijs was voor natuurtalent Silke. Daar gaan we vast nog meer van horen. Elena, Mare en Rixt gingen er met de tweede prijs vandoor met een waarheidsgetrouwe vertolking van Waterval. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *