Lezing stress en leefstijl – ben jij erbij?

We leven in een prestatiemaatschappij. Continu wordt van ons van alles verwacht. Tenminste dat denken we. We willen aan al deze verwachtingen voldoen. Van de werkgever, van je klanten, van je partner, van je kinderen, van je familie, van je vrienden én dan nog je persoonlijke doelen? Of staan die op de laatste plaats? Of heb je daar misschien al heel lang niet over nagedacht? Heb je persoonlijke doelstellingen? Een antwoord die het meest vaak wordt gegeven op de vraag: hoe gaat het? Goed, maar druk. Hoevaak gebruik jij het woordje “druk”? .

Bewust chronische stress of misschien denk je helemaal geen stress te hebben… Deze lezing wordt mega tof. Margriet en Jeanet nemen je mee in één van de belangrijkste systemen van het lichaam. Het overlevingssysteem oftewel je stresssysteem. Hoe houd je die tegenwoordig onder controle? Hoe balanceer je in dit leven? Hoe luister je naar je lichaam? Hoe kun je een stapje terug doen? Hoe laad je op? Net als je telefoon weet je wel, die je mogelijk iedere dag wel even aan de stroom zet.

Is dit net iets voor jou? Of ken je iemand die hier echt bij moet zijn? Spread the word .

Wij verzorgen een gezellige, inspirerende en bovenal leerzame avond. Wat je komt halen? Tools om te stralen en bloeien! Meer balans in je leven .

Zien we jou binnenkort? De eerste avond is al op woensdag 6 juli 😊 @studiovrijzicht

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *