Hynstedei Wynjewâld met foto’s

Zaterdag 2 juli reden de paardentrailers weer door Wijnjewoude. En dan weet je dat het weer tijd is voor een nieuwe editie van de Hynstedei Wynjewâld. De organisatie had het getroffen. Onder mooie weersomstandigheden werd het tuigpaardenconcours Hynstedei Wynjewâld gehouden aan de Merkebuorren. Er was een mooi deelnemersveld van lokale rijders en de geregistreerde tuigpaardrijders van Categorie 4 Noord. Vroeger beter bekend als Taveno.

De organisatie had ook dit jaar weer gezorgd voor een divers programma waar voor elke winnaar een envelop met inhoud klaarlag. Het publiek kon natuurlijk genieten van het traditionele tuigpaarden. Maar er was ook de categorie tuigpaarden onder het zadel en de categorie kinderen met hun pony. Een aardigheid om naar te kijken.

Kortom, een succesvolle dag en Wijnjewoude mag trots zijn op een evenement zoals deze in haar dorp. Complimenten aan de organisatie die bestaat uit louter vrijwilligers. En natuurlijk dank aan de sponsors die dit evenement mogelijk maken.

Foto Wilma Bosch

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *