Nieuws van de supermarkt …

Het is zomer en de vakantietijd breekt aan. Velen gaan op reis, anderen blijven thuis en wandelen of fietsen in onze prachtige omgeving. Wij zijn natuurlijk iedere werkdag open met veel verse producten, kant-en-klaar maaltijden én verkoelende ijsjes. In de maand juli staan bij ons weer een aantal aanpassingen in de planning. Lees hieronder wat u kunt verwachten:

Losse ijsjes

Vanaf dinsdag 28 juni staat er een ijsvriezer in de winkel. Hierin kunt u kiezen uit diverse lossen ijsjes in diverse smaken en soorten. En geniet dan buiten direct heerlijk van de verkoeling van een lekker ijsje.

Post NL

Er was enige vertraging in het hele proces, maar vanaf week 28 zijn wij een postkantoor van PostNL. Dat is vanaf de week van maandag 11 juli. Wij kunnen onze klanten zo nog beter bedienen. Wat kunt u verwachten: voertuigen overschrijven, kiezen uit alle postzegelproducten van PostNL, rouwpost versturen, spoedservice en verder alles wat hoort bij PostNL. We zien dit als een prachtige aanvulling op ons assortiment.

Cadeaukaarten e.a.

Vanaf week 28 verkopen wij cadeaukaarten en beltegoed. Alle landelijke (populaire) cadeaukaarten zijn bij ons verkrijgbaar. Ook kunt u beltegoed van alle Nederlandse providers bij ons aanschaffen.

Barbecue

Wist u dat u voor de organisatie van een groot feest of barbecue bij Buurtsuper Manjefiek aan het juiste adres bent? Voor grotere bestellingen leveren wij graag maatwerk met retourrecht en scherpe prijzen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nieuwe spaaractie

Vanaf 27 juni loopt onze nieuwe spaaractie: Tapas kommen en schalen in diverse maten en kleuren. Ook kunt u sparen voor een royale serveerplank van acaciahout.

Feedback

Wij luisteren graag naar onze klanten! Heeft u feedback of opmerkingen, spreek dan rustig één van onze medewerkers aan. Bij de inpaktafel is een ideeënbus geplaatst. Als u feedback of opmerkingen heeft, kunt u dit ook via de ideeënbus kenbaar maken aan ons.

Klankbordgroep

Sinds kort heeft Buurtsuper Manjefiek een klankbordgroep. Door middel van de feedback van deze klankbordgroep kunnen wij de winkel blijven optimaliseren. Indien u interesse hebt om deel te nemen aan een klankbordgroep sessie, maak dit kenbaar via joel@buurtsupermanjefiek.nl. We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen en actuele zaken. Kijk om ons te volgen ook op onze facebookpagina.

Graag tot ziens in de winkel en met hartelijke groet,
Joël, Stefan en Andrea Basta

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *