Help je 2 uur mee voor de Voedselbank?

Volgende week heeft de AH van maandag 29/8 tot zondag 4/9 een landelijke winkelactie voor de Voedselbank. In Gorredijk doen we ook mee! De opbrengsten van zo’n actie zijn veel hoger als er iemand in de winkel staat, die de klanten wijst op de actie. Daarom zijn we op zoek naar mensen die een blokje van twee uur willen helpen hiermee. Dus heb je zin om te helpen? Laat het weten aan Gepke Geerlings – g.holthuis@home.nl Wil je daarnaast dit berichtje door sturen aan vrienden van je die mogelijk willen helpen?

Onze dank, en vooral van onze klanten, is groot!

Wat ga je doen:

Blokjes van twee uur. Aan het begin van de twee uur, is er iemand van de vrijwilligers die je vertelt wat de bedoeling is. Het werk bestaat onder andere uit:

  • Flyer meegeven aan klanten,
  • Klanten verwijzen naar display in AH, waar producten in staan die voor Voedselbank bestemd zijn.
  • Na de kassa producten in ontvangst nemen en in dozen stoppen.
  • Overdragen van werk aan de volgende ploeg.
  • En mooi voor studenten: die kunnen er studiepunten mee verdienen!

Lijkt het je wat hier twee uurtjes aan te besteden? Of kan je deze keer niet, maar wil je een volgende keer wel? Laat het dan weten aan Gepke Geerlings g.holthuis@home.nl. Geef meteen even door welke momenten je kunt, en of je meerdere keren wilt staan, dan kan Gepke makkelijk een rooster maken.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *