Gym, kerst en taart met Kom Erbij

Kom erbij en gym gezellig mee
Elke maandagmiddag van 14.15 tot 15 uur is er gym voor 50-plussers in de Driehoek.
Onze gymjuf Jolanda heeft een heel arsenaal aan oefeningen paraat. De kosten zijn €10,- per maand en het gezellige kopje thee na de tijd, komt er voor € 1,- bij.

RABO clubsupport
Ook dit jaar doet Kom Erbij onder de vlag van Plaatselijk Belang Wijnjwoude mee aan de Rabo ClubSupport actie. Voorwaarde om te kunnen stemmen op ons mooie doel, is dat je lid bent van de Rabobank, maar dat is simpel te regelen in de bankierenapp.

Dit jaar gaan we voor het creeëren van extra Kerstsfeer tijdens onze jaarklijkse Kerstlunch op 19 december. We denken aan live-muziek in de vorm van een koortje of troubadour. Gezien de laagdrempeligheid die we hoog in het vaandel hebben, willen we de kosten voor onze bezoekers (iedereen is welkom) zo laag mogelijk houden, de opbrengst van de Rabo Clubsupportactie is daarom heel belangrijk om het onvergetelijk feestelijk te maken, die dag.

Week tegen eenzaamheid
In de week tegen de eenzaamheid van 29 september t/m 6 oktober 2022 organiseren we een taartjesactie.
We vragen iedereen die iemand kent die wel een beetje gezelligheid kan gebruiken om met diegene een afspraakje te maken voor 4, 5, 6 of 7 oktober om samen thee of koffie te drinken. Wij zorgen voor taartjes!!
Geef het wel even door aan Alie (0516 481307) zodat de bakkers van Van der Molen weten hoeveel taartjes ze moeten bakken.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *