Help ons mensen helpen

De huidige economische situatie brengt steeds meer mensen naar de Voedselbank. Mensen die het nodig hebben, helpen wij graag door hen wekelijks voor ca € 50,- aan voedsel te verstrekken. Inmiddels zijn ca 200 personen en meer dan 100 schoolgaande kinderen klant bij de Voedselbank. Tegelijkertijd is er steeds minder voedsel beschikbaar. Winkeliers en producenten optimaliseren hun productie en logistiek.

Meer klanten en minder voedsel gaan niet samen. Daarom moet de Voedselbank wekelijks gezond voedsel bijkopen. Help je ons ervoor te zorgen dat mensen die het niet meer redden toch voldoende en gezond kunnen eten?

Je kunt jouw gift overmaken op bankrekening
NL39 RABO 0101 7159 78
t.n.v. Voedselbank Opsterland

Kun jij ook de eindjes niet meer aan elkaar knopen? Meld je dan aan bij de Voedselbank. Samen kijken we dan op welke manier we je kunnen helpen.
Aanmelden bij de Voedselbank is geen schande, want het kan iedereen overkomen!
Bel met 06 1059 6926 of stuur een e-mail naar aanmelding@voedselbankopsterland.nl en wij nemen discreet contact met je op.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *