‘Onbewust’ fitnessen in de Swingel

Er is veel enthousiasme voor fitness in de Swingel. Nog steeds komen nieuwe aanmeldingen binnen. Inmiddels zijn er meer dan 100 deelnemers.

De bouwactiviteiten in de Swingel hebben vast voor verstoring gezorgd. Hoewel we geen klachten ontvingen toch excuus daarvoor. Wat jammer is, is dat de airco een tijdje niet gedaan heeft wat hij moest doen, namelijk voldoende koelen. Voor dit defect is te weinig aandacht geweest. We hebben opdracht gegeven dit euvel zo snel mogelijk te verhelpen.

We hebben wat nieuwe zaken op de rol staan. De range aan gewichten in het krachthonk zal worden uitgebreid. Daarnaast zal geprobeerd worden VR-brillen te introduceren in de fitnessruimte. Door spelprogramma’s op de VR-bril uit te voeren ontstaat iets dat men “onbewust fitnessen” zou kunnen noemen. We hopen op 22 oktober – bij de open dag – één en ander te kunnen demonstreren.

Met fysiopraktijk Fitaal zijn afspraken gemaakt dat zij ook gebruik kunnen maken van de fitnessruimte ingeval een behandeling dit vraagt. Als Fitaal de fitnessruimte gebruikt, kan men even niet terecht voor normaal fitness. Reserveer ook daarom altijd jouw fitnesssessie via de app. Dit voorkomt dat je een vergeefse reis maakt.

En dan nog dit:
Spullen in de Swingel, blijven in de Swingel! Dat klinkt logisch maar kennelijk niet voor iedereen. Bij de fitness is een grote oefenbal verdwenen. Dat is spijtig en hopelijk is het de eerste en de laatste keer.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *