Open repetitie Vrouwenkoor Femmes Vocales

Wil je op hoog niveau zingen en ben je bereid daar ook thuis voor te studeren? Kom dan op woensdagavond 28 september, 5 en/of 12 oktober naar een open repetitie van Vrouwenkoor Femmes Vocales. De repetitie is van 20.00 tot 22.00 uur in De Skâns in Gorredijk.

Het repertoire is zeer divers en gaat van barok tot hedendaags klassiek, met uitstapjes naar de lichte muziek. Naast het instuderen van de meerstemmige stukken is er veel aandacht voor stemscholing en koorklank. In een goede sfeer en met volle inzet komen we tot het best haalbare muzikale resultaat. En dat is hoorbaar tijdens de concerten. Ervaar het plezier van samen iets moois neerzetten.

Het koor, zo’n 25 vrouwen uit Opsterland, Heerenveen en Drachten, is net weer enthousiast begonnen met het instuderen van stukken voor een kerstoptreden, een prima moment om in te stromen. Het koor staat onder leiding van dirigent Claartje van Dokkum. Als je mee wilt zingen op bovengenoemde data, mail naar of bel met de dirigent: claartjevandokkum@live.nl / 0623664687

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *