Running Dinner

Op 6 november organiseren we in het dorp een Running Dinner. Een Running Dinner is een etentje waarbij je elke gang aan een andere tafel (en in een ander huis) eet. Het voorgerecht en het hoofdgerecht eet je bij iemand thuis in een groepje van maximaal 6 personen. Beide gerechten op een ander adres. Het nagerecht wordt gezamenlijk in de Swingel gegeten om gezellig na te kunnen praten.

Het Running Dinner wordt georganiseerd door Kom Erbij en Bloeizone Wijnjewoude. We hebben met een kleine groep enthousiaste mensen de plannen gemaakt en zijn blij met de jongeren die ons helpen! Het is een activiteit voor het hele dorp, voor alle leeftijden. De deelnemers eten bij de kok thuis aan tafel. Voor de jongsten (0-4 jaar) is er opvang in de Swingel. De iets oudere jeugd (4-12 jaar) eet samen in de Swingel en gaan samen wat leuks doen. De oudere jeugd (12-16 jaar) kan gewoon mee-eten bij de kok thuis en helpt mee met het maken van het nagerecht. Deelnemen is gratis!

Heb zin om mee te eten of te koken? Schrijf je dan hier in.

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *