We gaan iets nieuws beginnen

Laten we samen “Iets nieuws beginnen”. Dat is de titel van onze nieuwe inspiratie, ontstaan tijdens de twee jaar durende coronapauze van ons gemengd koor Looft Den Heer Wijnjewoude.
Het plezier van samen zingen, wat hebben we het gemist! Met groot enthousiasme zijn we aan een ververst repertoire en aan nieuwe plannen begonnen. En dat willen we graag delen met iedereen die zin heeft om ook een tijdje te genieten van het samen zingen in een koor.

Het plan is om vanaf januari 2023 een zelf samengesteld project uit te voeren in verschillende kerken in de regio. Een project waarbij zowel muzikanten als zangers als gast welkom zijn.
Zo willen we graag “Iets nieuws beginnen” in de vorm van een soort dienst waarin met muziek en woorden de problemen van deze tijd in verband worden gebracht met Bijbelse woorden.

Heb je ook zin om mee te doen? We zijn van plan het geheel in ca 6 repetities in oktober/november en begin januari voor te bereiden. In oktober zullen we concretere informatie geven.
Wil je je alvast opgeven? Dat kan bij Betty Engelsma, 06 43744124.

En dan nog dit:
In 2020 bestond ons koor maar liefst 100 jaar en we zijn nog altijd springlevend.
In tegenstelling tot veel andere koren die noodgedwongen moesten stoppen, mochten wij maar liefst 4 nieuwe leden verwelkomen!

En ook dit jaar doen we weer mee aan de RABO Clubsupport actie. We kunnen je stem goed gebruiken!

Dit bericht is geplaatst in Koor.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *