Een bericht van Sinterklaas!

Op zaterdag 19 november komt Sinterklaas weer aan in Wijnjewoude. Het thema dit jaar is Disco. Versier dit jaar je huis, jezelf en je fiets en kom naar Klein Groningen om Sinterklaas met veel vrolijkheid en glitters te verwelkomen in Wijnjewoude! Een Disco Fietsoptocht door het dorp met als eindpunt ”Discotheek ‘’De Swingel, waar weer een leuk feestje op ons wacht.

19 November 9.30 Aankomst Klein Groningen.

We kunnen dit natuurlijk niet zonder jullie hulp organiseren. Dit geweldige feest wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van de ondernemers en inwoners van Wijnjewoude!  

En daarom zouden wij jullie wederom om een bijdrage willen vragen in de collecteweek: 17 t/m 23 oktober( herfstvakantie).Er wordt door iemand van uw eigen buurtvereniging, gecollecteerd voor de organisatie van de komst van Sinterklaas.

We hopen op een bijdrage van iedereen die het sinterklaasfeest een warm hart toedraagt.

We zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden!

Wie lijkt het leuk om voor Sinterklaas de intocht in Wijnjewoude te organiseren???

Mocht je interesse hebben om het bestuur te versterken neem dan contact op per mail: sinterklaaswijnjewoude@outlook.com

We zijn ook op zoek naar een opslagplek voor de kleding van alle pieten en Sinterklaas. Heb je ruimte hiervoor en kun je na de optocht zorgen dat alles weer schoon en netjes opgeborgen ligt? Dan zijn we op zoek naar jou! Meld je dan ook per mail aan.

 

Groeten de Sinterklaascommissie Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *