Lichtjesavond Duerswâld

De traditionele lichtjesavond in Wijnjewoude kan dit jaar hopelijk weer doorgaan.
Op zaterdag 29 oktober is de begraafplaats op Duerswâld sfeervol verlicht. U bent van harte uitgenodigd om daar in gepaste rust uw overleden geliefde te gedenken en een lichtje op het graf te plaatsen.
Ter nagedachtenis van hen die elders begraven of verstrooid zijn, kunt u een gedenklichtje plaatsen op het grote witte hart dat daarvoor op de begraafplaats staat. De grafkaarsen worden op meerdere plekken op het kerkhof verstrekt. Net als de kleine gedenkkaartjes die u kunt beschrijven en aan de kaars bevestigen. Breng daarvoor a.u.b. uw eigen pen mee.

De lichtjesavond begint om 19.00 uur. Aan het begin wordt een openingswoord gesproken en er klinkt deze avond passende en troostvolle muziek over de begraafplaats.
Uitvaartvereniging Eert De Doden hoopt dat u weer een betekenisvolle lichtjesavond kunt beleven.

Vriendelijk verzoek om waar mogelijk op de fiets naar de begraafplaats te komen. Een zaklamp is handig om het graf van uw dierbare te vinden.

De lichtjesavond wordt georganiseerd door uitvaartvereniging Eert de Doden in samenwerking met Stichting Begraafplaatsen en de Hervormde gemeente.

Lichtjesavond Wijnjewoude
Zaterdag 29 oktober om 19.00 uur
Begraafplaats Duerswâld, Breeberchspaad, 9241 WP Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *